WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Haber

thumb
Admin 07 Mayıs 2024 | Salı - 16:00

dikkat çekici katalog tasarımı nasıl yapılır

Başarılı bir katalog oluşturmak bir sanattır. Nihai ürünün doğru olduğundan emin olmak çok zaman ve çaba gerektirir. Bu blog yazısında, olağanüstü bir katalog tasarımı oluşturmak için size bazı ipuçları vereceğiz. Kendi kataloğunuzu oluşturma adımlarına dalmadan önce tasarım ilhamı ve planlama gibi konuları ele alacağız.. Son olarak, kataloğunuzun fiyatlandırılması ve pazarlanması konusunda size bazı yararlı tavsiyeler vereceğiz. Daha fazla uzatmadan, başlayalım!

 

1. Tasarım İlhamı

Şirketiniz müşterilerinizin beklentilerini karşılamakta zorlanıyorsa, şirket kataloğunuzu yenilemenin zamanı gelmiş olabilir. Örneğin, şirketiniz üst düzey bir perakendeci ise, ürünün değerine hitap eden ek içerik eklemek isteyebilirsiniz. Şirketiniz küçük bir işletme ise, müşterinizin değerine hitap eden ek içerik eklemek isteyebilirsiniz. Şirketiniz bir toptancı ise, perakende pazarında ürününüzün değerine hitap eden ek içerik eklemek isteyebilirsiniz. Perakendeci, toptancı veya küçük işletme olsanız da, olağanüstü bir katalog tasarımı oluşturmanın birçok yolu vardır.

 

2. Kataloğunuzu Planlama

Kataloğunuzu planlarken göz alıcı bir tasarım oluşturmak istiyorsunuz. Okuyucunun dikkatini çekmek ve tüm katalog boyunca onları meşgul etmek istiyorsunuz. Bunu yapmak için yaratıcı tasarımlar ve renkler eklediğinizden emin olmalısınız. Ayrıca tasarımınızın okunmasının kolay olduğundan emin olmalısınız. Ayrıca tasarımın ilginç olduğundan emin olmalısınız. Ayrıca gezinmenin kolay olduğundan emin olmalısınız. Ayrıca tasarımınızın okunması ve takip edilmesi kolay olduğundan emin olmalısınız. Ayrıca tasarımınızda gezinmenin kolay olduğundan emin olmalısınız. Ayrıca tasarımınızın okunması ve takip edilmesi kolay olduğundan emin olmalısınız. Ayrıca tasarımınızın okunması ve takip edilmesi kolay olduğundan emin olmalısınız. Ayrıca tasarımınızın okunması ve takip edilmesi kolay olduğundan emin olmalısınız.

 

3. Katalog Tasarım Süreci

Katalog tasarlamak zor bir süreç olabilir. Düzeni, metni ve görüntüleri göz önünde bulundurmanız gerekir. Öne çıkacak bir katalog oluşturmanıza yardımcı olmak için doğru tasarım sürecine sahip olmanız önemlidir.. Bunlar 10 adımlar, insanların seveceği bir katalog oluşturmanıza yardımcı olacaktır. 1. Hedef kitleyi anlayın 2. Kataloğun amacını göz önünde bulundurun 3. Formatı düşünün 4. Renkleri düşünün 5. Düzeni düşünün 6. Metni düşünün 7. Görüntüleri düşünün 8. Fiyatlandırmayı düşünün 9. Pazarlamayı düşünün 10. Özel teklifleri göz önünde bulundurun *Not: Metin ve resimler için aynı renkleri kullanmamalısınız.

 

4. Fiyatlandırma ve Pazarlama

10 Üstün Katalog Tasarımı Oluşturmanın Yolları Kataloğunuzun başarısı, tasarımınızın kalitesine bağlıdır. Tasarımınızın kalitesi doğrudan kataloğunuzun başarısını etkiler. Kataloğunuz ne kadar çekici olursa, ürün satma olasılığınız o kadar yüksektir. Aşağıdakiler, olağanüstü katalog tasarımı oluşturmanın on yoludur. 1. Tutarlı bir renk şeması kullanma 2. Profesyonel bir yazı tipi kullanın 3. İyi tasarlanmış bir düzen kullanın 4. Net, yüksek kaliteli görüntüler kullanın 5. İlginç ve ilgi çekici bir kapak fotoğrafı kullanın 6. Başlık içeren bir kapak fotoğrafı kullanma 7. Slogan içeren bir kapak fotoğrafı kullanma 8. Ürün içeren bir kapak fotoğrafı kullanma 9. Bir provenans içeren bir kapak fotoğrafı kullanın 10. Göz alıcı bir görüntü içeren bir kapak fotoğrafı kullanın

The new common language will be more simple than the existing European languages. It will be as

Nelson Adam

Paylaş: